Visjoner

UTBYGGERS VISJONER FREMOVER

LEILIGHETER MED HØY BOKVALITET

Å bygge leiligheter med fokus på både estetikk og bovennlige løsninger er vårt primære mål. Vi har lykkes godt med dette, ­basert på responsen fra de som har flyttet hit – har nå bygget og solgt 233 leiligheter. Vi vil fortsette å holde fokus på å ­utvikle leiligheter med gode kvaliteter, flott utsikt og rause terrasser.

VARIERT ARKITEKTUR

Arkitektonisk satses det bevisst på variert utforming. Første byggetrinn, Vestsiden 1, er ­tegnet av arkitekt Øystein ­Thomassen og ­bygget i tegl med store bygninger, ­inspirert av de massive industribyggene som lå på ­området tidligere. Byggetrinn 2, ­Vestsiden 2, er ­tegnet av Spir ­Arkitekter og er preget av mindre enheter og ­lysere ­fasader. ­Byggetrinn 3, Tårnet, er også ­tegnet av Spir Arkitekter. Bygget blir ­spektakulært, med sine 12 etasjer, lyse fasader og store ­glassflater som vil reflektere fjorden rundt. ­Ved siden av Tårnet ligger Tun Sydøst, to bygg i tre etasjer, med samme arkitekt og fasadematerialer som Tårnet. Til å utforme INNSEILINGEN 1 valgte vi KB-arkitekter, etter at de presenterte en skisse vi synes var flott og nyskapende og som vil skape den ønskede variasjonen i arkitekturen. Vi har sterk fokus på at også fremtidige byggetrinn skal bli flott både for dem som skal bo her, og for ­de eksisterende naboene.

IKKE BARE BOLIGER

Følgende har tidligere stått på vår liste over ønsker og visjoner, og er nå realisert: Sandstrand, bryggepromenade, ­treningssenter, søndagsåpen kolonial, cafe,  frisør og velværesalong.
Blant ønsker og visjoner for den ­­gjenstående utviklingen er følgende:

• Utvikle området ved steinmoloen til en flott og god badeplass på østsiden.

• Ballbane på sletta midt på øya, med tennisbane og flere utendørs trenings- og aktivitets­muligheter. Dette er nå til politisk behandling.

• En båthavn til, til venstre for brua og bortover langs kaia, med gjesteplasser.

• Eget område i senter av øya, med parsellhager, drivhus og frukthage – som alle som bor her kan dele på.

Videre ønsker vi som utbygger å fortsette og utvikle usedvanlig vakre uteområder, samt tilbud og aktiviteter som skaper ­trivsel for alle som bor her, uansett alder. Visjonen står med andre ord fortsatt klar: en perle av en øy, med særegne bokvaliteter, usedvanlig kontakt med fjorden, og et ­levende miljø!

Kontakt

Elisabeth S. Bakke

elisabeth@bs-partners.no

900 55 488


Jeanette Sørvik

jeanette@bs-partners.no

902 39 540

  Registrere

   Rom
   Etasje
   BRA m2
   P-rom m2
   Balkong m2
   Pris
   Se leilighetsbeskrivelse i prospektet.