Salgsstart

Torsdag 30. mars kl 09.00

SALGSSTART TORSDAG 30. MARS KL.09.00

Denne torsdagen, samt fredag, vil våre ansvarlige meglere ha base  i Jarlsø Eiendom sine lokaler, og være tilgjengelige for alle som ønsker å møte dem.

 

SALGSPROSESSEN

Leilighetene selges i utgangspunktet etter prinsippet ”først til mølla” og til fast pris.  Av erfaring vet vi at det kan oppstå situasjoner ved salgsstart der to eller flere ønsker å kjøpe den samme leiligheten.
Vi har derfor i samråd med megleren valgt følgende løsning som vi synes er ryddig for alle parter; Dagen salget starter, torsdag 30. mars, vil meglerne gå gjennom alle kjøpsavtaler som har kommet inn frem til kl. 14. Dersom to eller flere ønsker den samme leiligheten vil disse interessentene bli raskt kontaktet og få anledning til å bli med på en budrunde eller å velge en annen leilighet.

Alle leiligheter med én interessent blir med andre ord solgt til fastpris, og meglerne vil kontakte kjøper samme dag og bekrefte kjøpet . Meglerne vil jobbe raskt med å få avklart eventuelle budrunder som oppstår. Se egen informasjon fra meglerne i vedlegget ”Informasjon om salgsstart”.

Kontakt

Elisabeth S. Bakke

elisabeth@bs-partners.no

900 55 488


Jeanette Sørvik

jeanette@bs-partners.no

902 39 540

  Registrere

   Rom
   Etasje
   BRA m2
   P-rom m2
   Balkong m2
   Pris
   Se leilighetsbeskrivelse i prospektet.